Andreas

ML-1M Mágneses lokátor

1 620 

Cikkszám: S02 Kategória:

Leírás

Vas, fém tárgyak észlelése (3m), beleértve a telek határ jelzőket, feszültség alatt álló vezetékeket, eszközöket és egyéb tárgyakat.

Könnyű és egyszerű, egykezes kezelés – 3 billentyűzet kapcsoló:

Be/Ki gomb: Be- vagy kikapcsolja a készüléket.

Gain Up gomb: Növeli az egység helymeghatározási érzékenységét.

Gain Down gomb: Csökkenti az egység helymeghatározási érzékenységét.

Erős alumínium „MonoTube” konstrukció a hegyétől a fogantyú végéig. Az ABS fröccsöntött elektronikai rekesz a legjobb szerkezeti megoldást biztosítja a kézi lokátorban. Könnyű – alig több mint 2 font, akkumulátorokkal együtt.

A be-/ki kapcsoló gomb a hangerő szabályzó is.

Tartsa lenyomva a gombot, miközben a beállítások között vált a megfelelő hangerőhöz.

A mikroprocesszor megjegyzi a hangerő és az erősítés beállításait az egység legutóbbi bekapcsolása óta. Az elemtartó elválasztva van az elektronikától. Nem szabad elektronikai elemeket cserélni. Fémek, tárgyak észlelése 3 méteres mélységig, például vízelzáró szelep.

Soft-pack hordtáska mellékelve. Kemény tok opcionális.

7 év garancia.

Specifikáció

Alumínium cső 39” (98,4 cm). Az elektronikai rekesz 3,25 hüvelykes (8,25 cm) 2,5 hüvelykesre szűkül (6,4 cm) széles x 10,15 cm mély, 2,5 hüvelykre (6,4 cm) elkeskenyedve.

Súly: 2 font (0,9 kg) elemekkel együtt.

Akkumulátor élettartama: normál működés mellett körülbelül 30 óra.

Bemeneti teljesítmény: Két szabványos 9 V-os alkáli elem egyedi formázott alsó rekeszben. Funkció: Elektronikus billentyűzet, amely kattan, ha egy billentyűt lenyomnak.

Hang: Az előlapon hangszóró található, amely kiemelkedő hangerőt biztosít. A hangszóró hangmagassága a jel intenzitásával arányosan nő.

Külső: Az ML-1M modell LCD kijelzővel rendelkezik, amely oszlopdiagrammal mutatja a jel relatív erősségét és a polaritást. A villogó elem szimbólum azt jelzi, hogy az akkumulátor lemerült. Felépítése: Külső érzékelő cső repüléstechnikai minőségű alumíniumból készült. Elektronikus rekesz ABS fröccsöntött műanyagból.

Translate »