Andreas

BC2 Egyszerűsített Tömörség- és Teherbírás mérő műszer SP-LFWD – Selfcontrol

3 000 

Az ár tartalma: QR-műszerbemutatás, gyártói kalibráció, leolvasási vonalzó, segédtáblázat, tárcsa és ejtősúly, egy év garancia. (2in1) mert helyettesíti a statikus teherbírásmérést és izotópos tömörségmérést. Egyszerűsített leolvasás piros vonal E2=25, sárga E2=40, zöld vonal E2=65MPa, Tömörség: egyszerű leolvasás sablonnal. Ed=E2 átszámítás nem kell! Trd%=Tr% átszámítás nem kell.

Cikkszám: LLTST-003 Kategória:

Leírás

Mit mér? Kinek ajánlott?

Tömörségi fok% és Teherbírás Ed (MPa) mérésére alkalmas. Ajánlott KKV-bnak és ISO-9001 szerinti önellenőrzésre vállalkozóknak, kivitelezőknek, műszaki ellenőröknek ajánlott berendezés, minősítő mérésre nem alkalmas. Gravírozott rúd-skála 0,2mm pontos leolvasással. CWA15846 és MSZ15846, ÚT2-2.124 szerinti kialakítás. Mérési pontosság +/-2Trd%, Ed +/-5Mpa. Mérési terjedelem Trd%=75-100%, Ed=E2=2-150 Mpa

Prospektus:

Bővebb információ:

Út-, mélyépítési munkáknál a tömörség és teherbírás mérése, tanúsítása elengedhetetlen. Mind az építtetőknek, mind a kivitelezőknek alapvető fontosságú a teherbírás és a tömörség gyors ellenőrzésének lehetősége, akár az építés, akár a kivitelezés folyamán.
A számos elismeréssel díjazott B&C berendezés gyorsasága, megbízhatósága, gazdaságossága miatt egyedülálló a tömörség mérési módszerek között. A dinamikus tömörségi fokot és a dinamikus teherbírást egy időben méri.
A kidolgozott mérési módszer lényeges eleme, hogy a Proctor-vizsgálattal azonos mértékű munkával a tömörítést a helyszínen, az adott anyagon végezzük minden esetben, minden mérésnél újra. Ez a mérési módszer pontosságát jelentősen emeli, a napi gyakorlati munkavégzést pedig rendkívül egyszerűvé és megbízhatóvá teszi. Szemben az izotópos tömörség mérési módszerekkel, a B&C készülék a végzett tömörítési munka alapján határozza meg a tömörség és teherbírás értékeket, sugárzó izotópot nem tartalmaz.
A berendezés kis mérete, könnyű kezelhetősége, hazai vállalkozásoknak is megfizethető ára nagyban segíti széleskörű alkalmazhatóságát az építőipar teljes területén. A B&C berendezés hasznos segítőtársa lehet minden igényes kivitelezőnek, gazdaságos és megbízható műszere minden minőségtanúsító laboratóriumnak. A műszer kizárólagos szervíze, valamint gyártására és forgalmazására jogosult az Andreas Kft.

További információk

Tömeg 30 kg
Tárcsa - Hossz x Szél x Mag (cm)

19x19x19

Rúd - Hossz x Szél x Mag (cm)

19x19x116

Megjegyzés

KKV és Kivitelezőknek és ISO 9001 önellenőrzés

Vélemények

„Tisztelt cég! Napi munkám során, terepen találkoztam egy BC2 jelet viselő ejtősúlyos tömörségmérővel. Gyors, ügyes, azonnali beavatkozást lehetővé tévő berendezésnek tartom. Megtekintve honlapjukat látom, hogy elektronikus értékelős változata is létezik. Több munka műszaki ellenőreként szeretném az ellenőrzött vállalkozók figyelmét erre a berendezésre felhívni.”

dr.Károlyi Csaba
mérnök
Agroinvest ZRt.

Érdekelhetnek még…

Translate »