Andreas

Aggremeter T-T-100

2 280 

Cikkszám: Aggremeter T-T-100 Kategória:

Leírás

Az Aggrameter® egy innovatív, könnyen használható digitális mérő a szemcsés anyagok nedvességtartalmának mérésére.
Lehetővé teszi a felhasználók számára a vízből, homokból, kavicsból, zúzott kőből és más finom és durva aggregátumokból álló keverék
komplex dielektromos állandójának mérését. A tesztelhető maximális aggregátum részecskeméret körülbelül 3/8” (vagy 9,5 mm) átmérőjű.
(Megjegyzés: Nagyobb részecskeméretek tesztelése esetén a teszt fogak eltörhetnek, és ki kell cserélni.)

Az Aggrameter® méri az aggregátumban lévő  nedvességet. Ehhez a felhasználó egyszerűen beilleszti a szonda ágait a mérendő anyagba, és azonnal megjelenik a nedvesség százaléka a kijelzőn. Az egység használható az összecsukható hosszabbító rúddal vagy anélkül (~ 41” hosszú). A hosszabbító rúd használatakor a felhasználó állva végezhet nedvességtesztet.

Az egység homokra, kavicsra és zúzott kőre kalibrálva kerül forgalomba. A felhasználó akár 10 különböző anyaghoz (vagy keverékhez) is programozhatja. A legnagyobb pontosság érdekében az egységet az adott anyag(ok)hoz kell kalibrálni és programozni.

Az Aggrameter® képes a tárolt teszt adatok feltöltésére egy PC-re későbbi elemzés céljából. A feltöltött adatok szinkronizálásának és megkülönböztetésének elősegítése érdekében a teszt adatokhoz idő óra került.

Translate »